Followers

Sunday, 19 January 2014

Dinner Date with Ema Bam Bee & Lelean J Aziz!

Hi & Assalammualaikum..

17 Jan 2014 (Fri), Ramal Food Junction


Lin whatsapp ajak lepak..
Ooo tau ye sushi hujung bulan..
Bile nak ajar aku makan sushi ha lin?????

HAHAHHAA!!~
Asal lin post gambar kat IG, sy akan hastag sushi #sushi #sushi #sushi #sushi #sushi kat gambo dia..

Mesti dia stress baca.. KIHKIH!~
Sorry lin! :p



Lepas tu sy teringin pulak nak makan satay willy..
So, set jumpa kat ramal food juncton je..
Jumpa tengah2 senang..
Cuma ema memang betol-betol dekat dengan umah dia..
Ok, takpe.. Ery pon abes keje malam..
Tak nak susahkan dia pegi jauh2..

Order lah satay willy..
Sekali kena tunggu sejam setengah baru siap..
Y___Y

Ery datang je, setel masalah..
Tak sampai sejam pon satay dah sampai ke meja..
Yehuuuuu!!!~ :p

Sy order char kuew tiaw, tak sedap lah pulak!
Lin order meatball abang burn dengan apa benda nye tah Tokayaki kot..
Yg makanan jepun ke korea tu..
Tah la, sy tak layan korea/jepun..
Tu tak tau..
WIWIWIW!!~
*Sorry gambar makanan tak ade*
Lepas tu sy & ery jakun tengok benda alah tu bergerak-gerak..
HAHAHA!!~

Borak2, layan MLM kat situ..
Pukul sebelas lebih jugak gerak balik..
Macam biasa sebelum balik, selfie dulu bertiga.. ^^


Memula amek ok lagi..
Seba eshat snap kan..
Tunggu lama-lama sikit..


Dah start..





  






Memang penuh lah gambar selfie kitaorang je dalam fon lin.. :p
Yang si suami, si tunang & si BF tengok gelak-gelak je..
Kitaorang dah lama tak jumpa, cam gitu le..
HEHEHEHE!!~ 


Sorry lin terbuat cerpen pulak dalam IG.. 
Aku ingat kan aku post dalam blog.. HAHAHA!!~
Tah bila lagi dapat lepak camni..
Punya lah susah giler nak melepak..
SObssSobssSobss..

So korang, terima kasih nak lagi berkawan dengan aku ni kadang-kadang mood ke laut..
Come on, dah masuk 11 tahun ni..
Tak kan tak paham-paham perangai aku camne..
HAHAHA!!~

Nak plan trip ber6 macam dulu pon susah..
Sorang nak pegi bangkok, cakap bandar bangkok dah kena bom la..
Ajak pegi USS taknak..
Ajak pegi vietnam taknak..
Ok last kita pegi tido umah ema jela lin..
HEHEHEHE!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment