Followers

Monday, 27 January 2014

Dinner Date With MyFiance.

Hi & Assalammualaikum..

26 Jan 2014 (Sun), Restoran Mohd Chan Abdullah

Ada orang teringin nak makan kat Restoran Mohd Chan ni..
Masa eshat bagitau teringin tu, sy dah terbayangkan butter prawn kt RMC ni..
Dapdapdap nye!! :p

Weekend haritu tak plan pon nak makan kat RMC ni..
Lepas beli barang kat bangi, kitaorang terus pegi kedai tu..
Sy pon ingat ingat lupe kedai RMC ni..
Dulu je pernah sekali makan ramai-ramai dengan ema lin semua..

Masuk je, tengok orang ramai..
Tapi nasib baik order sampai cepat..
Masing-masing dah kebuluran.. 
WIWIWIW!!~


Air suam RM0.30
Sirap Laici RM3.00


Siakap goreng 3 rasa RM38.00..
Sy nak try siakap stim, tapi eshat taknak pulak.. Y__Y
Dia lagi suka makan benda pedas pedas camni..


Nasi putih RM1.20 - 1 pinggan
Baby kailan ikan masin - RM15.00
Telur dadar - RM3.00

Nangis tengok kat menu kailan ikan masin je RM15.. Y___Y
Kalau kedai tomyam biasa je baru berapa hinggit je kan.. AGAGAGA!!~
Sebab ada orang teringin nak makan kat sini je, tu yang datang sini..
Kalau datang sesaje makan time weekend memang botak!! HAHAHA!!~ :p

Overall makan kat sini sedap!
Eshat suka.. Nak repeat lagi kata nya..

Thanks orang tu belanja kita makan..
Dah la dapat makan sedap-sedap, lepas tu dapat sandal baru lagi..
=D

Ni details Restoran Mohd Chan Abdullah :-
30, Jalan Medan Pusat 2C, Sek 9
Pusat Bandar Baru Bangi
43650 Bandar Baru Bangi Selangor
Tel : 019 - 6133 808

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Amboi..sdapnye..terliur tgk..pnah dgr name restoran ni..tp blom pnah smpi lg..sdap gle ea rina?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap jugak Cik Ayu.. Pegi la try nanti tau =D

      Delete