Followers

Thursday, 9 January 2014

Family Dinner.

Hi & Assalammualaikum..

6 Jan 2014 (Mon), Senandung Malam Bagan Lalang

Malam ajak mak & nenek makan luar..
Memula mak ajak makan char kuew tiaw je..
Lepas tu nenek nak makan ikan bakar Bagan Lalang..
So, ke Bagan Lalang lah malam tu..

Hujan renyai-renyai malam tu..
Jalan nak ke Bagan Lalang gelap..
Sy bila drive malam time2 hujan, memang tak nampak jalan langsung Y____Y
Mak kat sebelah tolong tengok tengok kan kalau ke tepi ke, ke tengah ke..


Nenek ku sayang nak makan ikan bakar..
Alhamdullillah dapat pon dia makan malam tu..
Berselera nenek makan..
Lepas tu dia nak makan nasik lemak..
Tapi takde pulak jual kat situ.. 
Xpe, nanti kita pergi makan nasik lemak kukus kat cempaka tu ye nek..


Mak selalu makan ikan bakar tepi padang..
Sedap kata nya..
Rupa nya kedai Senandung Malam..
Patut la sedap..
Ramai jugak lah orang malam tu..
Order pon tak tunggu lama sangat baru sampai..


Siakap masak 3 rasa memang SEDAP!!!
Nyummm nyummmm!!~
Menu lain tak sempat nak snap..
Sampai2 makanan je, semua dah terjah..
Lagi2 tengah hujan, perut memang lapar gilerr.. :p

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Jom nanti kita pergi ajak Wan dengan Eshat !! Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jommm!!!!

      Ketam dia mengancam giler makcikkk!! =D

      Delete
    2. Hahahaha. Janganlah macam ni. Dah telan air liur dah ni. Y___Y
      Makcik , tengok Wassap !!

      Delete