Followers

Wednesday, 22 January 2014

Groupon : Takada Waffle Maker

Hi & Assalammualaikum..

Ni kat groupon ada jual Waffle Maker..
Hari tu google, kat mana ada jual benda ni..
Eshat suka makan waffle, macam tak rugi pon kalau beli..
WIWIWIW!!~


Kat groupon jual RM59 je..
Ada masa 2 hari je lagi untuk beli..


Boleh Pick up kat :-

 Groupon Malaysia, Level 10, Menara Amfirst, Jalan 19/3, 46300 Petaling Jaya, Selangor.

Product Specifications
Brand: Takada
Model: ISB-068
Colour: White
Makes 5 heart-shaped waffles in approx. 5 minutes
Easy to clean non-stick surface
Light and tone indicator
1-year warranty covering manufacturing defects

Package includes
 1 x Takada waffle maker
1 x warranty card
1 x user manual


Yang tambah teruja nak beli benda ni, sebab waffle bentuk love.. :p

Haritu dah google, ada jumpa jual kat serdang..
Boleh terus pegi kilang/kedai kat situ..
Dapat harga murah sikit la..

*******************************************************************
*Perbualan dalam kereta*

Rina : B, i ada jumpa waffle maker. Ingat dah kawen nanti nak beli la..
Eshat : Nak buat apa beli????? *tanye pelik*
Rina : Nak masak waffle la.. U kan suka makan waffle.. 
Haiyooooooooooooo~ *buat muka pelik jugak
Eshat : Oooo aah ek.. Ala, request hadiah kawen jela nanti..
Rina : Amboiiii 

Jadik, sesape yg baik hati tak tau nak bagi hadiah apa kat sy, 
sy nak request hadiah kawen waffle maker ni..
Amboi tak malu betol siap request.. 
HAHAHA!!~

Eh! sape nak beli waffle maker ni cepat.
Tinggal 2 hari je..

Love, Rina Ellisa

4 comments: