Followers

Friday, 31 January 2014

Happy Chinese New Year!

Hi & Assalammualaikum..
30 Jan 2014, Thursday

Dalam department sy ada sorang staff cina, sorang India..
Yang lain-lain Melayu..
Staff cina pon bos akak-akak ni..
Secara tak langsung memang ngam la..
Macam tak fair pulak tak celebrated raya dia..
Kita kan 1 Malaysia.. Gituwwww!! :p
Takde la celebrated beriya-iya sangat..
Just bagi dia hadiah je..


Kak Faezah letak kan DIY card....


Simple card je kitaorang buat..


Tara siap letak kad..
Dalam ni ada 2 biji tupperware isik cookies..
Akak-akak ni kata sedap..


Datang tempat judy ramai-ramai, lepas tu amek gambar..
Kitaorang dengan camera mana boleh pisah.. WIWIWIW!!~ :p




Tahun ni tak sempat nak buat portluck & ber Yee Sang macam tahun lepas..
Masing2 busy buat KPi..
Bertabah lah semua & Redho.. 
NGEEE!! :p

Happy Chinese New Year Judy..
Jangan cuti lama-lama..
Nanti kitaorang takde kawan nak bergaduh manje.. 
HIHIHI!!~ :p

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Cuti seminggu tu,mentang2 dia sorang je sambut raya cina..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Cuti dia banyak kak.. Boleh la cuti sampai seminggu.. :p

      Delete