Followers

Tuesday, 7 January 2014

Ketam Lembut Dagang Avenue Ampang

Hi & Assalammualaikum..

4 Jan 2014(Sun), Dagang Avenue Ampang

Memula nak ajak Eshat makan Satay kat "Air Pancut"..
Teringin nak makan satayyyyy.. --'
Tau-tau je dia dah ade plan dengan kawan-kawan dia nak pegi makan Ketam Lembut..
Ok, kita ikot kan ajerrrrr..

Sampai situ pon dah dekat 10lebih..
Terus order ketam lembut..
Dalam setengah jugak lah siap..


Ni lah ketam lembut nye..
Tapi tak nampak pulak rupa ketam tu..
Sebab dah di salut sambel sambel.. :p 

Dua kali pandang je, ketam dalam pinggan licin..
WAHAHAHA!!~


Dah alih dalam pinggan pon masih tak nampak rupe ketam.. HUHUHU!!~
Diaorang request masak sambal ketam ni..
Rasa ok lah sedap lah jugak..
Saiz ketam ni kecik je..
4 ekor dalam RM75 camtu..

Kaki badan semua nye boleh kunyah lepas tu telan..
Sedap!!


Eshat & The Geng..
Ku jerrr sorang-sorang takde geng.. HUKHUK!!~
Lepas ni boleh try makan lagi..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. nampak yummy..terliurnyaa..heheh
    btw, rina sy tag awak utk GA blog ayue..jmput ke blog yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap faezah.. pi lah try.. :)

      Layke.. ok ok insyaAllah rina join nnti..
      Sorry2 rina tak perasan entry faezah yang tu.. heee.. :)

      Delete
  2. Hahaha kita tahu dorang g sini pun sebab Ijat tercongok sekor sekor dekat mapley.
    Masa tu kita dgn Ijat pun baru sampai dari JB. Kalau tak dah join dah. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. layke.. awat awak tak join sekali makcik...?

      Delete