Followers

Thursday, 2 January 2014

Misi 1 Jan 2014.

Hi & Assalammualaikum..

1 Jan 2014, Wednesday

Eh 2014 dah! :O
Masuk dah tahun #wedding ku.. 
WUHUHU!!~

Malam new year sama macam tahun lepas..
Takde plan ke mana2 pon..
Tak dapat nak keluar tengok bunga api.. SobssSobss..
Eshat kerja malam.. 
Kita duduk umah diamdiam, sambil tunggu dengar bunga api dari jauh je..
Pukul 1130 kot dah ada dengar bunga api..
Dari mana tak tau..

Esok nya, kitaorang pergi tengok-tengok rumah sewa..
Sekarang ni dah start carik rumah sewa..
Plan lepas je kenduri zassssss masuk umah sewa terus..
Taknak tunggu lama..
Nak berdikari hidup berdua.. 
Gituwwww~

Lepas round-round tengok rumah sewa, pergi makan pulak..
Eshat pon tak makan lagi..
Dia baru bangun tido, terus datang sini..
Lama dah tak pi makan masak lemak Kg Jijan..
Tu ajak dia makan situ..


Sy makan meehun soup..
Segala isik ada dalam ni..
Eshat & Kak Cik makan Nasi putih set & Ayam masak Lemak..
Total semua RM24.50..
Dah kenyang, pergi next station pulak..

Pergi carik lagi barang sekolah kakcik..
Ada je lagi tak cukup dia tu..
Selagi tak bukak sekolah, selagi tu tak cukup..


amoi ni dulu gemsss.. Sekarang dah kurus.. 

Eshat balik umah, sy pergi kedai gunting rambut kakcik & Ayeep..
Malam macam biasa, adik2 ku sibuk balut buku2, chop nama kat buku sekolah..
Jahit lencana sekolah kakcik semua la..
Tahun depan, sila jahit sendiri ye kakcik..


Baby ni tukang sibuk je..
Apa abang2 kakak dia ada, semua nya dia nak..
Tak dapat, menangis2..
Haihhh lah baby ni..
Penjeles tau.. :p



Ayeep pon dah 5tahun..
Dah masuk sekolah tadika..
Dia pon dah pandai tulis ABC sikit-skit angah ajarkan..
Sekolah rajin-rajin ye Ayeep..
Jangan buat pe'el kat skolah..

So, Misi 1 Jan 2014 berjaya..
Hooyehhh!!~ 
=D

*malam macam biasa, camera tab tak cantik langsung!*

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment