Followers

Thursday, 23 January 2014

Negeri Sembilan vs Felda United.

Hi & Assalammualaikum..

21 Jan 2014 (Tues), Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi

Dah lame kan tak pegi tengok bola kat stadium..
Eshat ajak teman dia, terus kata NAK!!!! :p
Sy seronok pergi stadium sebab suka tengok ultras bersorak..
WIWIWI!!~


Tiket RM10 je..

carik mana eshat?????

 Ultras dah standby nak bersorak..


Lepas je nyanyi lagu negara ku, turun lah "salji buatan" diaorang..


Ultras dah bersorak, bergegar stadium Paroi!


Tengah tengok ultras bersorak, tetiba sy tertarik dengan sesuatu makhluk kecik ni..
Dia sensorang amek space kat tepi bersorak..
Dengan mafla N9 dia.. 
Comil tau takkkkkkkkk!!!
Orang angkat tangan sorak, dia pon angkat tangan sorak..
Orang tepuk tangan, dia pon tepuk tangan..
Comil tahap maxxxxxxxxxxx!!!
Ni tak sabar nak bawak anak sendiri datang stadium.. KIHKIH!!~
Pakai kan dia jersey, pakai kan kasut comil2..
Hey! Berangan je! :p


Game pon dah start..


Boleh tahan ramai jugak orang malam tu..
Penuh seat kat belah sana..
Tapi result tak berpihak pada Negeri Sembilan.. WUUUU!!~
Negeri Sembilan 0, Felda 1..
Eshat frust! EKEKEKE!!~


Selalu eshat akan pergi join ultras bersorak, sy duduk lah sensorang kat tepi tu..
Orang nak join dia dengan ultras tu tak bagi.. Y___Y
Takpela, pegi la bersuka ria kat situ..
Janji dia ade depan mata..
Kalau dia bersuka ria takde depan mata tu yang ku yang meroyan tak memasal..
Menjeles tahap takleh control punye!!
HAHAHA!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment