Followers

Monday, 20 January 2014

Scalling Gigi.

Hi & Assalammualaikum..

20 Jan 2014 (Mon), Klinik Gigi Nur Nilai


Photo credit : HERE

Awal2 bulan Jan kan banyak public holiday..
Bila call klinik gigi panel, diaorang tutup la sebab cuti..
Frust betol.. 
HUKHUK!!~

Akhirnya, dapat pon jumpa doctor gigi panel company..
Yg sy tau ada 3 klinik gigi panel area sy duduk..
Klinik gigi Taman Semarak ada 2 klinik & Klinik gigi Nur Nilai ni..

Call dulu Klinik Gigi Nur Nilai untuk buat appoinment..
Tapi sebenarnye just walk in je..
Sy pegi lepas kerja..
Sampai klinik dalam pukul 6 camtu..
630pm diaorang dah tutup klinik..

Sampai je tunggu jap dalam 5 minit, terus masuk dalam..
Lama dah tak scalling gigi..
Lagi-lagi bila pakai braces ni, konpom2 plak ade je celah2 gigi yang tak dapat di bolos oleh berus gigi..
Kalau nak scalling gigi kat klinik sy buat braces kena bayor..
Baik buat scalling kat klinik panel.. FOC saje..
Sesaje nak guna service yg company bagi..
Macam tahun lepas burn camtu je..
Rugi-rugi..

Lama jugak Doc dok pulun gigi..
Lebih kurang 10-15 minit jugak la..
Ngilu takyah cakap..
Dah lama kan tak scalling gigi, sampai keluar air mata tahan ngilu! Y__Y

Cuma doc tak pakai sy beep time dia scalling tu..
Menjejes air liur meleleh keluar dari mulut.. --'
Sabor jela..
Lepas ni tunggu nak bukak braces je..
Yeyyyy!!! Tak sabar!

Service Klinik Gigi Nur camne?
Lagi best Klinik Pergigian Lisa Alis, tempat ku pakai braces..
WUHUHU!!!~
Service pon tip top.. HIKS!

Ni info Klinik Gigi Nur Nilai :-
Address :Jalan Pusat Niaga Klia 2, Kompleks Kediaman Kakitangan Awam Klia Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan
Phone:06-791 1124
Laman Web : http://nur-dental-clinic.webs.com/


Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Kita pun dah lama tak hantar gigi pergi service. Miahahaha.
    Lepas kawen nak bodek Wan pakai braces balik. Lalalalalalala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ada hati nak pakai balik tu.. Gigi awak dah cantik lah makcik! :p

      Delete