Followers

Saturday, 11 January 2014

Wedding Preparation : Kertas Sticker

Hi & Assalammualaikum..

Merata mencarik kertas sticker ni..
Sampai tanya owner yang jual-jual sticker thank you lagi..
HUHUHU!!~

Haritu pegi beli barang kat Jalan TAR..
Try la masuk carik kat mydin situ..
Takde jugak sticker yang sy nak tu..
Colour yang striking2 ada la..
Takmo lah yang macam tu..


Akhirnyaaaaaaaaaaa...
Jumpa pon kat mydin nilai..
Tu pon nyaris-nyaris je tak nampak..
HUHUHU!!~

D'ARTE Safari Series (Emu)
Simili Sticker
160gm X 10 sheets

Ni brand nye..
Kot-kot sape yang mencarik kertas sticker jugak..


Harga 1 paket RM2.70 je..
Dalam tu ada 10 keping..


Kalau nak guna banyak, boleh beli sticker 1 pack terus..
Try contact taytrading@yahoo.com
1 pack ada 100 sheet/pack RM28 je..
Kalau nak sikit2 je, boleh beli kat maydin..

Love, Rina Ellisa

7 comments:

  1. La..crik ketas sticker ke..bru je bli aritu kat popular dkt umah ni..tp 2.90 1 pack..mahal 20sen :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layke.. mahal 20sen..:)
      kat popular sy tak pi tgok lagi..

      Delete
  2. salam dear. nak tny camane nk buat template blog yang simple tp gojes ni? btw done follow u, follow me back?? http://aliyahsyofia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Makcik ! Awak nak buat apa kertas sticker ni ? Label untuk doorgift ke ??

    ReplyDelete
  4. wahh..kita pun mencari kertas sticker jugak..pun untuk label..tapi nak sehelai dua je..thx ya rina!

    ReplyDelete