Followers

Monday, 20 January 2014

Wedding Preparation : Magnet Sheet Daiso.

Hi & Assalammualaikum..

Sy plan nak buat diy fridge magnet untuk wedding nanti..
Tapi takde lah semua orang dapat..
Sape cepat, dia dapat..
Macam tu lah lebih kurang..
HIHIHI!!~ :p

Memula mesti lah google dulu tutorial nak diy fridge magnet..
Sy jumpa kat blog Cujen..
Sangat membantu..


Lepas tu, sy beli magnet sheet ni kat daiso..
Pening jugak memula nak carik kat mana ada jual..
Rupa nya kat daiso ada..
Dah jumpa kat daiso, happy giler! :p

Magnet sheet with a duct tape
300mm X 100mm
Ni brand nye..
RM5 je..



Nipis je magnet sheet ni..
Satu permukaan untuk kita lekat kan kat fridge..
Satu permukaan lagi ada double tape..
So, kalau print kertas biasa je, boleh la lekat kan terus kat magnet sheet tu..



Sy beli 2 keping je..
Saje try2 diy buat dulu..
Kalau menjadik, boleh la buat banyak-banyak sikit.. 
WIWIWI!!~

Tengah mencarik idea lagi..
Macam mana nak buat dengan magnet sheet ni..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment