Followers

Thursday, 30 January 2014

Wedding Preparation : Stand Cake.

Hi & Assalammualaikum..

2 3 hari ni macam ala busy busy je..
Nak update blog pon tak sempat..
Blogwalking pon sekejap sekejap je..
Mana dann je..
Hari ni macam ok rilek2 sikit buat keje..
Tu yang sempat update belog ni..

Ok, balik pada tajuk entry..
Wedding cake sy nanti takde la bertingkat-tingkat..
Just nice je..
Dapat potong untuk amek gambar je pon dah cukup..
Lepas tu boleh bagi tetamu & family makan jugak.. 

source : Google

Tadi tengok Blogger Shila Shower update gambar sebijik stand cake ni kat IG dia..
Katanya brand ikea..
Haihh geram nyeee..
Dah la warna putih, corak macam lace lace sikit..

Sy tengah cari stand cake untuk potong cake nanti..
Selain yang ikea punya, kat tempat lain ade jual tak?

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Stand cake xde jmp plak..stand cupcake adela..hehe..rm18..2tier..kat bakery :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kat kedai bakery banyak la stand cupcake tu kan..

      Delete
  2. Cantik2...tp sy xjumpe...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. takpela awak.. Kita pakai awak punye jela.. hahahaha :p

      Delete