Followers

Thursday, 2 January 2014

Wedding Preparation : Wedges Shoes

Hi & Assalammualaikum..

Ada beberapa collection wedges shoes dalam folder simpanan ku..
Mengidam habeh dah nak pakai wedges time wedding nanti..
WUUUUHUUUU!!~
Gambar-gambar kat bawah ni, hasil google saje..
















Argghhhhhh!!~
Cantik semua nye.. Y__Y
Lagi-lagi warna kuning tu..
Meruntun jiwa betol.. 
WUUUUU!!~

Sapa-sapa tau tak kat mana nak tempah wedges shoes untuk wedding?
Kalau tau, tinggal kan komen atau email eh kat entry ni..
Kalau tak jumpa jugak kat mana nak tempah, kena beli ready made jela.. HUHU!!~
Kasut-kasut ready made pon santek-santek kan..
:p

Love, Rina Ellisa

11 comments:

  1. Kenapa tak pakai high heels instead of wedges makcik ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti terpelecok pakai heels..
      Sebab dah bertahun tak pakai high heels..

      Nak selamat pakai wedges je.. :)

      Delete
    2. Hahahahahaha. Jyeaaahhh !! Awak memang geng kita.
      Kita langsung OUT pakai heels. Mau ketaq lutut cheq oih. :D

      Delete
  2. sy pon terpk nk bei wedges je sbb xpndai pakai heels..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plus senang nak bergerak nanti..
      Baru selesa nak catwalk.. hahahaha..

      Delete
  3. tantekkk..I love the turquoise glitter tu..:)

    ReplyDelete
  4. rinaaaaa,semua cantik! kalau saila kaya raya duit belambak2 saila beli semua dalam gambar tu..hehehe! tp kan rina,saila teringin nak pakai wedges style mcm dlm gambar,tp risau x sesuai dgn kaki saila..kaki saila kecik kurus..takut nmpk kasut lagi besar dr kaki wpun muat. huhuhuhu!!

    tp waktu resepsi sesuai wedges compare heels tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..

      Saila try dulu beli satu.. Beli yg biasa2 punya dulu..
      Nanti dah ok, baru beli lagi wedges.. hihihi..

      Aah kan..
      Baru best nak bergerak.. =D

      Delete