Followers

Friday, 10 January 2014

Wedges Shoes ZALORA

Hi & Assalammualaikum..

Saje cuci mata tengok laman web Zalora..
Tak pernah pon beli pape pon kat zalora ni..
Haritu ada dapat voucher zalora RM25..
Tu yang tetiba ter cuci mata jenguk Zalora..
HIKS!~

Sekarang ni tengah mengila dengan wedges shoes..
So, wedges shoes lah kita cuci mata.. :p
Kat bawah ni antara kasut-kasut zalora yg berjaya buat kan semalam teringat-ingat..


Nose RM129..
Ada black colour & blue colour..
Tapi sedih saiz 36 takde! Y__Y


Zerra Culture Sequine RM189..
Ada colour black, blue & gold kot..
Saiz 35 & 36 ada lagi..


Zerra Culture Laced RM189..
Ada colour black & cream ni..
Saiz 35 36 pon ada lagi..
Lace black macam tak smart je!


Sidewalk RM79 ni la yang buat paling ku teringat-ingat.. Y__Y
Tinggal saiz 35 je..
Ada colour purple & peach..
Nak beli ke tidokkkk ni???????
Colour & corak memang dah santek!


Awwww mengoda betol la! Y.Y


Oh tidakkkk cantik nye!
Macam mana ni???????????
T_____________T

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Replies
    1. mane de tinggi laaaa.. hihihi..
      Kalau wedges boleh lagi laaaa.. kalau heels kirim salam jeeeee.. =D

      Delete