Followers

Wednesday, 19 February 2014

eDay Irina : Inspired Royal Blue.

Hi & Assalammualaikum..

Nak #throwback cerita tunang tahun lepas.. :p

Lepas di risik bulan 9 2012, sy ada 5 bulan untuk buat semua nya sebelum bertunang..
Terus research carik nak pakai baju colour apa, macam mana..
Last2 ada drama jugak kesah baju tunang ku itu.. Wuuuuu~
Nak tau, klik SINI..

Time nak tunang tu, tak banyak sangat survey2, baca2 blog b2b exb2b..
Dah nak kawen ni baru gagah & rajin sikit nak mencarik info..
Serius! 
Lagi banyak kita carik info, lagi banyak kita tau..
Jangan malas google & baca blog2 b2b exb2b k kalau nak tambah ilmu..


Carik punya carik, sampai sy jumpa gambar kat atas ni..
Terus jatuh hati dengan colour royal blue ni..
Terus search lagi kat mana nak carik fabrik ni semua..

Lepas pada tunang tu, ada jugak carik gambar baju ni..
Nak letak kat blog..
Weekend aritu baru jumpa kat dalam pendrive rupa nya..


Dapat pon pakai design & colour lebih kurang gambar yang sy carik tu.. :)
Walaupon sebenarnye di sebalik cerita, macam-macam ada..
Kalau ingat-ingat balik mesti sakit hati..
Huhuhu!!~

Bila dah start search untuk wedding pulak, banyak tempat sy jumpa orang jual prada lace..
Sebenarnya nak carik prada lace nak buat baju tunang..
Tapi kurang research, maka tak jumpa la prada lace tu..
Takpela, janji dapat design lebih kurang pon ok dah.. :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment