Followers

Friday, 14 February 2014

Happy Anniversary 9 Tahun..

Hi & Assalammualaikum..

Meriah harini group whatsapp kawan kawan wish.. :)
Tarikh 14 Feb 2014 je, mesti ingat date kitaorang masuk sekolah teknik..
Genap dah 9tahun kitaorang berkawan..
Kalau dah kawen, anak dah sekolah darjah 1/2 lah kot kan.. :p

Haritu Tira my classmate ada share gambar-gambar kat bawah ni dalam group..
Kelakar tengok gambar masing-masing..
HAHAHAHA!!~

Meh nak letak kat belog..
Boleh buat kenangan anak cucu nanti.. :p
Tapi rasa nye dah ada 2 3 gambar dah letak kat blog ni..
Takpela letak banyak kali pon..




Time ni ada persembahan hari merdeka rasa nya..


Dengan Pn Lamah, salah sorang cikgu yang ajar kitaorang subjek Pengajian Pakaian..


Time ni convocation sekolah..
Hari last last sekolah kot..


Tira & Aini..


Diaorang geng-geng pengawas sekolah..


Sy & Kak Lee..
Weeeee muka ku..
Muka bebudak sangat.. :p


Mek nomie..
Mek, anak ko dah besar nanti aku tunjuk ye gambar ni.. Hihihi!!~ :p



Ala comil comil nye semua..
Sweet 17 kata kannnn.. :p



Mana tah pegi sweter class ni..






Sy & Nomie..



Pipi tembam macam pau! :p

Ada lagi gambar2 kitaorang tak pakai tudung..
Tak manis pulak nak masuk kan kat sini..
Gambar kat asrama lagi kelakar..
Kalau tengok lama-lama macam minah indon pon ada..
HAHAHA!!~
Ada 1 gambar sy, nomie, adwa & pika pakai seluar pendek rambut sikat ke depan..
Ya Allah! Nangis agaknye kalau husband/tunang memasing tengok sekarang.. 
HAHAHA!!~

Ada kawan kawan lain yang dah lost contact..
Memang tak contact langsung dah lepas spm dulu..
Tengok perkembangan masing masing kat FB je la..
Selalu nye bila bukak FB, ramai la budak2 sekolah teknik yg update..
Oh dia dah tunang, oh dia dah kawen, oh dia dah ada anak..
Kalau budak class kawen pon tak jemput, memang sentap!
HIHIHIH!!~ :p

Happy Anniversary 9years my friends..
Kenangan manis pahit kita tetap ku ingat sampai bila-bila..
Semoga persahabatan kita sampai anak cucu cicit..
Rindu koranggggg!! Y__Y

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment