Followers

Tuesday, 4 February 2014

Kasut Futsal & Handbag!

Hi & Assalammualaikum..

31 Jan 2014 (Fri), Times Square KL

Lepas pegi jalan TAR amek baju groom dah siap, eshat ajak pergi TS..
Mula nye nak tengok wayang..
Macam dah lame je kitaorang tak tengok movie..
Sekali sampai sana tiket abes.. Y___Y


Selfie dulu.. :p


Macam biasa kalau Chinese New Year, mesti ada show2 macam ni..

Lepas tak jadi tengok wayang, pusing2 jela kat TS tu..
Lepas satu satu kedai handbag sy masuk.. HAHAHA..
Sy masuk eshat tunggu luar..
Malas nak layan sy mencarik handbag..
Haaa baru tau dah lama kan tak kena macam tu..
Sebab dah lama "puasa" beli handbag ni.. :p

Sampai lah tingkat atas sekali, baru lah jumpa kedai handbag yang berkenan di hati..
Eshat muka dah malas nak layan time tu..
HAHAHA!!~
Nasib lahhhh..
Lama dah kan tak shoppinggggg.. :p


Taraaaa ni la handbag baru kite.. 
WIWIWIWIW!!~ :p
Lama dah nak carik design macam ni..
Kat TS jugak jumpa..
Yeyyyyy!!!!!!


Excited nye! ^^
Ada dua saiz design bag camni..
Satu saiz kecik sikit.. Harga RM25 kalau tak silap..
Tapi boleh isik barang terhad jela..
Sy dah biasa pakai beg besar gedabak..
Kalau boleh semua benda nak sumbat..
Bila pikir2 balik kalau amek saiz kecik tu, macam tak berbaloi je..
Tapi serius saiz yg kecik tu lagi nampak exclusive..
Gituuuuwwww~


Pikir2 punya pikir, pusing2 satu kedai, tanye eshat semua, last amek handbag saiz besar sikit..
Tapi still terhad jugak nak letak barang..
Space kecik je.. Harga RM35..
Seronok giler dapat handbag design yg memang dah lama nak..
Balik pergi alamanda terus pakai tau.. HAHAHHA!!~

31 Jan 2014 (Fri), Alamanda Putrajaya

Lepas sy dapat handbag, eshat nak tengok kasut futsal kat Al Ikhsan pulak..


Masuk je tengok Al Ikhsan sale 50% nak pindah kedai baru katanya..
Sale 3 hari je..


Cepat amek design kasut futsal yang dia nak..
Takot saiz takde..


Try dulu..
Eshat dapat saiz 8..
Kecik sikit kat dia..
Dia selalu pakai saiz 9..
Dia nak jugak beli layan kan je..


Orang memang ramai time tu..


Kasut futsal semua separuh harga..
Kalau lah sy kaki futsal gak, mesti mengila tengok dia..
Nasib baik kaki handbag je.. :p


Ni lah kasut futsal eshat berjaya rembat..
Harga RM75 rasa nya.. Tapi bawah seratus la..
Dia taknak basahkan sangat kasut futsal masa sy bagi time tunang tu..
Tukar2 pakai kata nya..


Eh! sy dapat jugak selipar baru la..
Eshat belanja.. :p
Al Ikhsan bangi promosi clear kat stock..


Muka happy dapat handbag.. 
HIHIHI!!~ :p


Muka happy dapat kasut futsal..
Amboiiiii~ :p

Sy balik umah, eshat terus balik kampung malam tu..
Esok nye ada sedara dia kawen..
Sy ahad pulak ada sedara nikah..
Memang dua dua kena pecah pergi kenduri sedara sendiri..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment