Followers

Friday, 28 February 2014

KLIA2 Trial Operation, Session 2.

Hi & Assalammualaikum..

27 Feb 2014 (Thurs), KLIA2

Selagi KLIA2 tak bukak, selagi tu kitaorang staff kena terlibat untuk trial run ni..
Kali ni pergi ramai2 dengan akak2 office..
Masa menunggu nak depart tu takla terasa lama sangat..
Kitaorang siap berkelah makan lagi..
WUHUUUU!!~

Kitaorang dapat flight KUL-BDO..
Dah dua kali sy dapat trial run kat bahagian international..


Kali ni boarding pass kertas biasa je..












Nanti uolls akan jumpa escalator yang tinggi giler ni bila dah depart nanti..
Kitaorang tengok pon gerun..
Curam giler!
HOHOHO!!~

KLIA2 ni besar..
Penat giler berjalan nak boarding & nak depart..
Y___Y
Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment