Followers

Tuesday, 18 February 2014

Main Kutu Kutu - Set Pinggan Mangkuk Corelle.

Hi & Assalammualaikum..

Sape nak join main kutu kutu set pinggan mangkuk corelle?
Meh tengok gambar2 dulu kat bawah ni..


































Rambang mata tak?
Banyak pilihan kan..

Ni sy bagitau macam mana nak join :-
*RM300 1 set (Total ada 16pcs)
*1 set ada 4 pcs cawan, 4 pcs pinggan mangkuk, 4 pcs piring, 4pcs pinggan
*RM30 sebulan
*Collection duit buat 10 bulan
*Kalau dapat 20 orang yg join, 1 bulan boleh cabut 2 nama
*Barang original dari US.. Bukan dari langkawi.. Kualiti lain dari langkawi punya

Kalau nak join, email sy rina_ellisa@yahoo.com..
Bila dah cukup 10 orang atau 20 orang, terus proceed buat collection..
InsyaAllah dapat dalam tahun ni jugak..
Kalau paham main konsep "kutu kutu", proses dia tau kan macam mana..
Dapat set ni pon bergilir gilir la nanti..

Biasa lah nak masuk geng geng bini bini orang ni, mood pon bertukar sikit-skit.. :p
Hari tu officemates ada beli tefal dari UK, sy tak dapat join..
Kali ni main kutu kutu corelle nak jugak join..
HIHIHI!!~
Boleh buat koleksi..
Buat masa ni tak de teruja sangat..
Lebih pada suka suka je nak mengumpul..
Dah masuk sikit-sikit fasa membeli barang2 rumah dah ni.. :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment