Followers

Friday, 7 February 2014

Reza & Aishah Solemnization

Hi & Assalammualaikum..

2 Feb 2014 (Sun), Kancong Darat Banting

Sebelum lupa ingatan cerita sepupu nikah aritu, baik update cepat-cepat..
Ni pon dah lupa sikit-sikit.. --'

Sabtu malam ramai-ramai tido umah maklang..
Kitaorang 1 family tumpang tido umah sepupu..
Sebelah rumah maklang je..
Umah maklang dah penuh dengan sedara mara yang lain..
Sejuk giler pepagi kat umah sepupu tu..

Pagi-pagi bangun, tolong buatkan hantaran sikit-sikit..
Tengahari siap-siap..
Kalau dah ramai-ramai, ikut turn nak mandi..


Mak buyung lap kan baju pengantin kena cokolat..
Nasib baik boleh hilang..


Sepupu-sepupu umur lebih kurang kakcik je..


Suka amek gambar kat tangga ni..
Rumah papan macam umah dulu-dulu tu..
Kalau jalan atas umah tu, bunyik2 lantai..



Sampai dah masjid..
Akad nikah kat masjid pukul 3 petang..


Sempat lagi pakai sampin kat luar masjid..
Bertukar-tukar orang pakai kan, tak menjadi-jadik jugak..
Last-last pakai macam biasa je.. 
HUHUHU!!~


Bergambar dengan mak buyung..



Mesti dupdap Abang time ni.. :p



Dengan makcik2, mak & mak buyung..


#ootd


Aishah yang cantik :)


Get ready abang.. 


Boleh tahan jugak Tok Kadi ni melawak..
HIHIHI!!~ :p


Alhamdullilah sekali lafaz je.. 
Risau jugak..
Abang sepupu sy ni kadang-kadang gagap sikit..
Hihihih!!~ :p


Babak-babak wajib!


Yeyyyyy nikah dah..




Pengantin dengan Maklang & Paklang..


Hantaran Aishah untuk Abang 7 dulang..


Hantaran Aishah untuk abang 5 dulang..



Pengantin dengan Atuk & Nenek..


Kite nak jugak gambar dengan pengantin..

Setel nikah, setel makan kat umah pengantin perempuan, pergi shoot outdoor pulak..


Kesian kena angin bini dia, berat sangat kot..
HAHAHAHA!!~


Cantik Pantai Kelanang ni..
Time ni ada 3 pasang pengantin tengah shooting..


Best shooting time-time angin tengah sedap..
Ombak pon kuat time ni..


Amek gambar dulu dengan pengantin sebelum balik..
Kejap je shoot outdoor..
Abang dah penat..


Suka ye baby main air laut..
Semalam tak dapat turun lain, time ni dia sorang main-main pasir..
Kitaorang tengah seronok posing2 dengan pengantin.. :p

InsyaAllah kenduri besar bulan June atau lepas raya..
Lepas ni berkampung ramai-ramai lagi kat umah maklang..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment