Followers

Sunday, 23 February 2014

Sebalik Tabir Family Fun Day P&D 2014.

Hi & Assalammualaikum..

6 - 7 Feb 2014

2 minggu dah FamilyFunDayP&D berlalu..
Tapi masih terasa lagi keseronokan kat Taman Botani..
Enjoy je semua time tu..
Tahun ni aktiviti apa kita nak buat..
Yokkk kakak2 ku.. 
Cargas pikir kan.. 

Di sebabkan gambar pon ada masa kitaorang sibuk2 balut hadiah FamilyFunDayP&D tu..
Meh sy nak update..
Boleh buat kenangan..

Kalau di ingat balik minggu kitaorang buat preparation ni, memang minggu yg sangat padat..
Dengan nak submit KPi lagi..
Memang stressss.. Y___Y
Tapi alhamdullilah sempat submit KPi sebelum kitaorang berjimba jimba hujung minggu tu..

Sy Kak Faezah Kak Ana ajk hadiah..
Dari kira budget, beli hadiah & sampai la bungkus2 kan hadiah..
Sama-sama buat..
Seronok tau!


Hadiah jajan untuk budak2 dan orang dewasa..
Dalam gambar ni nampak sikit je..
Ada lagi jajan2 yang lain..

Kitaorang pergi beli 1 kedai borong jajan kat Nilai Semarak..
Kedai borong yang sebelum ni akak2 ni pergi tutup..
Cuti raya cina kot seminggu..
Nak taknak, terpaksa la jugak beli kat kedai borong lagi satu ni..
Tapi harga mahal sikit la..
Kitaorang dah takde masa nak carik kedai lain, beli je kat kedai situ..


Alat tulis untuk budak2..
Beli banyak2 kat mydin je..
Time nak pilih rasa nak borong je semua..
Geram tengok alat2 tulis comil2..
Weeeee~


Berhimpit2 bungkus hadiah dalam stor.. :p


Kak ana dengan tekun nye..


Kak Nad bidang terjun tetiba jadi ajk hadiah..
Hihihi~


Kak Faezah ketua hadiah..
Dia pro sikit bab2 bahagi2 kan hadiah ni..
Suruh sy bahagi kan memang blur..
Otak lembss sikit nak kira-kira..
Hehehe~


Tag hadiah simple je..
Bukak excel, masuk kan shape, edit text & print setel!
Semua barang mahal sekarang ni..
Kita buat sendiri jimat..







Hari kedua balut hadiah..
Amek masa 2 hari jugak kitaorang nak siap kan..











Sebelum balik sempat pon siap packing..
Yeyyyyy!!!
Dah siap, legaaaaaaaaaaaaaa....

Bila packing2 jajan, mesti teringat cerita kecik2..
Tapi dulu jajan2 tu lagi murah daripada sekarang ek..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment