Followers

Friday, 21 February 2014

Souvenir.

Hi & Assalammualaikum..

Last 2 weeks eshat berjalan merata rata dengan kawan-kawan dia..
Dari padang besar ke penang ke teluk batik dan kemana lagi tak tau..
Amboi seronok ye makan angin tinggal tunang sorang2 kat rumah hadap kerja-kerja kawen.. Y__Y

Berjalan lah puas-puas sebelum kawen ni..
Dah kawen berjalan tinggal i sorang-sorang kat rumah siap la! :p

Dekat seminggu jugak kitaorang tak jumpa..
Rindu tu takyah cakap la..
Orang giler je tak rindu kat tunang.. 
HAHAHA!!~

Jumpa ahad lepas eshat terus sweet sweet buat suprise..
Nak amek hati tunang dia tengah merajukkkk..
Wuuuuu!!~
I rasa trick u lepas ni tak menjadi dah kot B..
Hahahaha!!~


Sy otw balik rumah, eshat msg..
"nanti da sampai, bawak naik paper bag kat bonet belakang eh"

Sy sampai umah, bukak lah bonet keta..
Tengok ada paper beg colourfull lagi..
Senyum senyum dah ni.. 
WIWIWWI!!~ :p

Belah atas ada box 4 segi..
Sy pon amek lah bukak..
Sekali tengok kek dah cairrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! Y____Y
Nasib baik tak kena jersey & tudung tu..
Kalau kena tak tau apa nak cakap..


Kek dah cair.. Y___Y
Tapi sedap kek coklat ni..
Nanti bagi lah eh! :p

Mana tak cair nye..
Nak kuar umah eshat msg cakap nak pergi kedai dulu nak beli barang..
Time dia cakap nak pergi kedai tu lah dia pegi beli kek semua..
Lepas tu biar kek terperap dalam bonet keta..
Kitaorang sempat pergi kg baru makan lagi..
Sempat makan pulut mangga dalam keta lagi..
Sempat pusing2 kat ayer@8 lagi..
Sempat park kereta pusing2 kat dataran putrajaya lagi..
Dari petang sampai ke malam kek tu dalam bonet keta..
Dengan panas sangat2 hari ahad tu..
Memang la cairrrrrrrrrrrrrrrrr Y__Y




Jersey ni dia beli kat padang besar & siap tempah nama lagi..
Tq B! :p
Ngam2 je sy pakai baju ni..
Just nice..
Sy dah ada 2 helai jersey MU ni..
Amboi bertambah koleksi nampak..


Keychain dari Penang..
Tudung lupa nak tanya dia beli kat mana..
Thank you B ingat kat i, beli kan i baju tudung semua.. :)



Nah selfie sikit dengan sunglasses padang besar mari.. :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment