Followers

Thursday, 13 February 2014

Wedding Invitation - Sarah & Aizat

Hi & Assalammualaikum..

13 Feb 2014, Thursday

Bukak je envelope, tengok nama Sarah & Ijat..
Happyyyyyyyy!! :)

simple & nice card

Invitation from Sarah & Ijat..
Diaorang kawan eshat..
Sy jumpa sarah pon baru 2 3 4 kali kot..
Tapi sy, sarah & Nad dah ada group whatsapp bridal shower tau..
Hehehehe!!~ :P


Thank you sarah jemput kitaorang..
Beban preparation sarah dah nak lepas ni.. 
Seronok nyeeeeeeee..
Hihihi!!~
Tak lama lagi dating berdua jela dengan Ijat.. :p

Tapi, sy & eshat tak dapat datang wedding sarah kat TTDI..
Sebab ada sepupu eshat kawen sama date dengan majlis langsung sarah ni..
InsyaAllah kat sebelah Ijat kat Muar kitaorang datang..

Tak sabar nak tengok sarah pakai baju pengantin ni.. :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment