Followers

Tuesday, 18 February 2014

Wedding Preparation : 2 Months, 2 weeks & 2 Days To Go!

Hi & Assalammualaikum..

18 Feb 2014, Tuesday

Tik Tok Tik Tok!


Kejap je dah tinggal 2 bulan 2 minggu 2 hari..
Rasa macam baru je lagi sibuk2 buat preparation tunang aritu..
Bulan March je tiap2 minggu dah lock date..
Ada kenduri kawen tiap2 minggu..
Tinggal 1 weekend je free lagi buat masa ni..
April pulak 2 weekend dah kena lock date jugak..
Ada kenduri kawen & member tunang..
Haiiiih! 
Masa memang mencemburui ku.. Y___Y

Bila dengar April tu memang dah kecut perut habis dah..
Huwaaaaaaaa!!!
Banyak lagi project DIY tak siap lagi..

Meh nak update sikit-sikit mana yg teringat tu :-
- Deco doorgift tengah buat..
- Table centerpiece, corsage, signage tak siap lagi..
- Border lace kuning tak pos pos lagi dekat kat Kak sue untuk deco guest book..
- Pelamin tak booking lagi.. Dalam di lema nak sewa atau DIY sendiri je..
- Baju family, baju bridesmaid tak beli kain lagi..
- Videograper tak booking lagi
- Barang2 kecik2 ada sikit nak kena beli lagi..
- Khemah pon tak booking lagi..

Setel bab baju, pelamin, doorgift, OV, khemah, baju family baju bridesmaid semua nanti, 
Baru lah sy pikirkan barang-barang hantaran pulak..
Bab-bab hantaran sy tak kesah sangat..
Letak je la pape pon nanti atas dulang tu..
Janji benda-benda besar dah setel dulu..

Come on Rina!
Masa tak banyak dah ni.. 
T__T

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment