Followers

Monday, 17 February 2014

Wedding Preparation : HIV Test Part 1 - Mencari Klinik Kesihatan.

Hi & Assalammualaikum..

17 Feb 2014, Monday

Minggu lepas Atuk tanya, bila nak isi borang nikah? Bila nak pergi hantar borang nikah?
Nanti lambat2 ustaz nak nikah kan ko tu takde..
Glup! :0

Ingat kan macam lama lagi nak isi semua borang-borang..
Sebab ada 2 bulan lagi..
Ingat bulan 3 baru pulun nak buat..
Weeeee!!~

Malam tadi bincang dengan Eshat..
Kitaorang plan nak pergi buat HIV test 28hb minggu depan..
Sama ada nak pergi Klinik Kesihatan Dengkil atau Klinik Kesihatan Salak..
Kalau boleh kitaorang nak result dapat hari yang sama jugak..
Tak nak cuti banyak2 kali..
Lepas2 kawen nanti nak guna cuti.. 

Hari ni pagi2 sy terus call Klinik Kesihatan Salak..
Nasib baik orang yg jawab call tu ok..
Bila sy tanya pape ok je jawab..
Macam ni la bagus, senang sikit urusan..
Takde la nak bengang sakit hati menyampah bila berurusan dengan goverment ni..
Huuuuu!!~

Ni info sy dapat untuk Ujian HIV di KK Salak:-
**Boleh test HIV Isnin - Jumaat
**Walk in je, tak payah appoinment
**8.00pagi - 5.00petang
**Result dapat hari yang sama
**Bawak copy IC
**Borang boleh ambik kat klinik nanti

Lagi pon sy ada urusan jugak dekat KK Salak nanti..
Sekali jalan berurusan senang..

Nanti nak bincang balik dengan Eshat..
Kalau dapat buat minggu ni pon ok jugak..
Lagi cepat lagi bagus..
Lagi cepat boleh setel borang nikah.. :)

Contact no Klinik Kesihatan Salak : 03 - 8706 9001

Tutup mata.. Karton ni cekci pulak! :p

Yeyyy tak sabar nak test..
Lagi tak sabar sy nak tau jenis darah ape..
Caya tak sy tak pernah tau sy jenis darah ape..
Hukhuk!!~ Sadis betol.. --'

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment