Followers

Wednesday, 19 February 2014

Wedding Preparation : Prada Lace Vietnam.

Hi & Assalammualaikum..

9hb Jan FMIL pergi vietnam..
Pergi 2 hari je rasa nya..
Pergi sana nak beli kain je, esok nya balik dah..

Sy pon kirim la prada lace sekali..
Kat vietnam murah berbanding kat sini..
Kat sini je semeter dah RM60-RM80 semeter..
Kalau 2 meter dah berapa..
Tapi kalau di kira-kira balik, sama je harga kain tu kalau bawak masuk malaysia..
Kira diaorang jual harga RM60-RM80 tu termasuk lah duit flight semua..
Ni dah alang-alang FMIL dah pergi sana, kita kirim aja..
Fresh dari vietnam lagi..
Heeeee~

Sy whatsapp gambar2 bawah ni kat eshat..
Minta dia share kat mak dia gambar2 tu..
Senang nak refer nanti nak colour jenis macam mana..


Colour nak lebih kurang macam ni..


Jenis prada lace yang macam ni..

Excited nak tunggu kain sampai kat tangan..
Tiap2 malam nak tido mesti tengok gambar2 yg di print screen ni..
Hihihihi!!~
Tengahari tu FMIL ada call dari sana..
Nak confirm kan balik colour & jenis lace tu..

Sampai lah eshat bagitau prada lace FMIL dah beli kan..
Then dia whatsapp kan gambar prada lace tu..

*Kat bawah ni gambar yg eshat whatsapp*




Bila tengok gambar seronok nyeeeeeeeee.. :)
Lagi tak sabar nak dapat kat tangan..

*Yang kat bawah ni gambar dari fon sy*






Dah dapat kan tangan seronok giler..
Kain prada lace yg ku idam idam kan selama ni ada depan mata..
Gumbira sangat hati!!!!!
Cuma beza colour dalam gambar ialah eshat pakai flash, sy tak pakai flash..

Cuma colour tak sama sikit dengan baju sanding sebelah eshat nanti..
Nak sama colour macam gambar yg sy whatsapp tu memang tak dapat lah kan..
Kena carik chiffon yang sama colour dengan baju eshat..
Kita pakai 2 colour nanti..
Tapi takde lah 2 colour yang terlalu kontra..
Dah dapat prada lace ni suka sangat2 dah.. :p

Eshat suruh jual kain prada lace ni, then beli colour lain kat sini..
Sebab colour tak sama dengan baju dia..
Tapi sy taknakkkkkkkkkkkkkk..
Sayang la nak jual..
Dah la fresh dari vietnam..

Total purchase 2 meter RM90 
Murah kan?
Haihhh la..
Kalau la sy dapat lepas ke vietnam sebelum kawen, memang beli banyak2 lace..
Tapi apa kan daya..
Travel ke mana-mana tak di luluskan..
SobSobssSobss..
Hanya bersabar je la tunggu lepas kawen nanti.. Y___Y

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment