Followers

Thursday, 20 March 2014

007 Sebab Belog Aku GEMPAK

Hi & Assalammualaikum..

Malam tadi tengah syiok guling-guling atas katil, tetiba dapat noti email..
Tengok nuffnang email invite join contest Majlis Ulang Tahun Nuffnang ke-7..
Last submit contest 21 March 2014..
Cepat sapa2 nak join boleh lagi..


Contest ni kalau menang dapat 2 tiket ke Majlis Ulangtahun Nuffnang yg ke-7tahun..
Lepas tu di sediakan transport pergi balik dari rumah ke tempat event..
Haa macam best je kalau dapat join event nuffnang ni..


Contest ni kena bagitau 7 sebab kenapa blog kita gempak..
Kira macam masuk bakul angkat sendiri la..
HIHIHIH!!~

7 sebab kena blog sy gempak :-
1) Ada cerita tempat-tempat best sy kongsi kan dalam blog ni
2) Berkongsi dengan readers persiapan perkahwinan sy
3) Sy share tempat-tempat makan yang best-best
4) Share tips-tips kecantikan
5) Bercerita angan-angan sy dalam blog ni
6) Kongsi cerita pengalaman hidup sy
7) Ada jugak review produk-produk yang best untuk di kongsi kan kepada readers sy

Uwaaaaaaaa jenuh pikir apa lah yang gempak blog sy ni.. 
Time ni la nak up blog sendiri.. 
Bila lagi..
Waahahaha!!~

Ok lah.. 
Harap nuffnang baik hati la pilih antara 100 entry yang kreatif..
Mana tau dapat join event nuffnang ke kali ni.. 
Kalau tak dapat, duduk je umah diam-diam buat kerja DIY..
Hahahaha!!~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment