Followers

Saturday, 22 March 2014

#03 - Journey Braces Izatul Masitah - 3rd Appointment.

Hi & Assalammualaikum..

21 Mac 2014 (Fri), Klinik Pergigian Salak

Next appoinment pukul 9pagi, pukul 855pagi baru keluar rumah..
Mentang2 la rumah dekat je dengan klinik..
Suka lengah lengah kan masa..
Sampai klinik berlari lari naik tangga, lepas tu mengah berdua dengan kakcik..
Hehehe!~


Tak tau la jam sy lambat ke, jam kereta lambat ke, jam kat mesin nombor giliran ni cepat..
Tengok dah pukul 905 pulak..
Jam sape betol ni???

Sampai tunjuk kad appointment, lepas tu amek nombor giliran..
Pukul 935 kot baru dapat masuk jumpa doc..
Lama giler tunggu..
Kata dah ada appointmenttttttttt.. --'



Selfie sementara tunggu no giliran..
"Kakcik, jom amek gambar.."
"Taknak la longggggg.."
"Maluuuuuuuuuuuu.."
"Nak malu buat ape, orang tak ramai ponnnnngggg.."
Susah sangat nak ajak bergambar.. Y____Y

Tak lama tu, nombor giliran naik terus masuk jumpa doctor..
Masuk je nurse check gigi kakcik..
Nurse cakap gigi kakcik ada plak, tak bersih lagi..
Kena scalling lagi..
Sampai darah darah.. Sy tengok nak pitam..
Agagagaga!!~ =]

Pun belum boleh pakai braces lagi..
Nurse tak boleh refer pakar lagi..
Kena datang rabu nextweek sebab gigi kakcik ada lubang, kena tampal..
Next appointment 11 April..
Selalu selalu gosok gigi biar plak takde cik..
Cepat nanti pakai braces..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. hehe..comeynyee..kakcik ni adek rina ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah ayue kakcik adik bongsu rina :)

      Delete
  2. Oho..ptt la..tp akk die puteh gebuuuu sgt nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. mne de gebuuu la ayue.. camera trick je ni.. :p

      Delete