Followers

Monday, 31 March 2014

Appointment Dentist 27 Mar 2014

Hi & Assalammualaikum..

27 March 2014 (Thursday), Klinik Pergigian Lisa Alis Bangi

Huwaaa lama dah tak jumpa doctor..
Gigi pon dah lama tak tukar getah.. 
Last jumpa doc 23 Aug 2013..
T______________T


Kat traffic light, sempat lagi potong kuku.. --'
Busy sesangat gaya nye sampai nak potong kuku pon tak sempat..
Mak cakap esok nak dekat kenduri, ko nak makan pon tak sempat..
Hmmmmmmm...


Lamaaaa tak datang kinikkkk.. :p
Appoinment pukul 930pagi..
Kali ni sampai awal sikit klinik..
Sempat lah belek2 tab dulu..



Taraaaaaaa tukar colour merah dah..

Masuk je bilik, doc cakap nak bukak dah ke arini?
Siap tanya bila lagi wedding..
Doc check gigi semua..
Gigi sy ada yang dah jarang belah bawah... T______T
Doc cakap gusi sy dah bengkak..
Pakai braces lama-lama pon tak elok..


Suci mulus kulit muka masing-masing..
Jangan terpedaya..
Ni adalah faktor cahaya matahari yang panas terik time ni.. :p

Mak dengan kakcik teman haritu..
Setel appoinment gigi sy, terus pegi makan..
Lepas tu terus pergi tengok andung kat hospital..


28 April 2014 jumpa doc untuk bukak braces..
1 jam kata nya bukak nanti..
2 3 hari lepas bukak, datang klinik balik doc pasangkan retainer..
Retainer kena tempah kat lab dulu..

Yeyyyyyy kawen nanti braces dah takde.. :p
Mari sediakan RM650 untuk pakai retainerrrrrrrrrrrr.. --'

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. sebulan je lg nk pkai braces..nnt mesti rindu,,rasa mulut kosong jee..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sebulan je lagi.. tak sabar nak bukak ni faezah.. hehehe :p

      Delete
  2. Makhaih ! Sejam nak bukak braces ? Tipu je ! Hahaha. Kejap je kot. Just lepas tu die nak cuci tu amek masa. Plus nak buat acuan retainer tu. Yeyek ! Mahal gilossss retainer swasta. Y_Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah lah makcik.. Kata nya sejam..

      tau takpe mahalll.. Nangis nak membayorrrr.. Y____Y

      Delete