Followers

Friday, 14 March 2014

ElleMyra Junior.

Hi & Assalammualaikum..

13.3.2014, Thursday

Status FB Elle
Pagi-pagi dapat berita kawan sy dah bersalin semalam..
Seronok sangat!
Tu pon eshat bagitau pagi tadi..
Masa elle post status kat FB sy tak perasan atau mungkin dah tido..
Wuuuuhuuuu!~

Alhamdullilah Elle dapat baby girl dengan bersalin normal..
Petang khamis tu elle dah masuk Hospital Selayang sebab air ketuban dia dah pecah..
Tunggu laluan je bukak..
Tup tup malam tu jugak elle selamat bersalin..
Baby tak sabar nak keluar dari perut mummy ea.. :)
Elle muda dari sy..
Takpe, nanti kita dah pencen, anak pon dah besar-besar.. :)

InsyaAllah bila-bila nanti Umi Nina datang dengan Uncle Eshat ye babyGirl..
Tak sabar nak jumpa awak & mummy awak..
Elle berpantang kat umah ibu dia kat senawang..
Dapat lah pergi tengok baby nanti..
Yeyyyyyy tak sabar nye!

Buat masa ni gambar bby takleh tunjuk..
Hak milik Elle & family lagi.. :)

psst : semalam tengok andung kat hospital.. Alhamdullilah andung beransur sihat.. Senang sikit hati ni..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment