Followers

Thursday, 6 March 2014

Review : Zalora.Com.My - Sport Shoes Power.

Hi & Assalammualaikum..

4 March 2014, Tuesday

First time nak shopping dengan Zalora ni..
Selalu tengok je orang update entry zalora, kali ni my turn pulak nak share..

Sy ada dapat voucher RM50 dari Zalora..
Voucher valid sampai 28hb Feb je..
Dari membazir macam tu je, 27hb sy pon pilih barang apa yang nak terus buat payment..


Isnin 3.3.2014 barang pon dah sampai..
Memang cepat lah servis Zalora ni..
Tapi 4hb baru sy amek parcel ni kat mailroom..

Masa nak purchase sy ada sangkut kat bahagian payment..
Status "payment pending"
Sebab sampai bahagian nak buat payment, sy pergi HOME balik..
HUHUHU!!~
Bila dah jadi camtu, sy call diaorang..
Kena transfer duit & statement kena email kat diaorang..
Lepas tu setel dah bahagian payment & tunggu barang sampai je..
Sangat bagus berurusan dengan Zalora ni..


Taraaa dah dapat kat tangan..



Sy beli sport shoes untuk kakcik..
Pening sebenar nya sy nak beli apa kat Zalora ni..
Kalau ikut kan, macam2 nak beli..
Tapi kena kawal nafsu shopping..
Wuuuu!!~
Last sekali, beli kan kakcik kasut sukan je..

Pandangan tepi
Sy nak beli kan colour pink..
Tapi kakcik tak minat colour pink lah pulak.. Y___Y

Pandangan hadapan
Kakcik pakai size 5..
Brand power pon ok kalau bawak bersukan..
Lagipon kakcik pakai nak pergi koko & main netball kat sekolah je..

Pandangan atas
Hari-hari kakcik tanya bila nak sampai kasut sukan dia..
Petang balik dari sekolah tunjuk kat dia, kemain suka lagi makcik tu..
Jaga elok-elok ye kasut along bagi ni..


Harga kasut RM59.90
Sy ada voucher RM50..
Dah tolak campur postage semua..
Sy kena bayar RM14.99 saje..
Berbaloi-baloi..
Barang sampai dengan apa yang sy order..
Thank you Zalora!

Kalau first time shopping dengan zalora akan dapat diskaun 10% dan voucher RM25 untuk kawan..
Kalau sapa2 nak voucher ni, email sy rina_ellisa@yahoo.com..
Sape cepat dia dapat tau..

Cuma satu je sy rimas sikit dengan Zalora ni..
Bila kita dah purchase barang dengan dia, dia tak akan berhenti email email dan email.. 
Huwaaa rimas laaaaaaaa.. 
Y___Y

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. waa..best2..baeknye along ni...cfrm akk kesayangan kn? huhu..nk voucherrrrrrrrrrrrrrr !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuu..

      cepat2 email rina alamat..
      InsyaAllah hari ni jugak rina pos kan :)

      Delete