Followers

Monday, 24 March 2014

Selawat Perdana.

Hi & Assalammualaikum..

21 March 2014 (Fri), Dataran Putrajaya

Alhamdullilah dapat jugak join majlis-majlis macam ni..
Walaupon kitaorang hampir-hampir tak dapat masuk kawasan dataran yg penuh tu..
Y____Y


Ni jem kat bulatan putrajaya .. 
Kereta banyak.. 
Ada yang datang ber bas-bas lagi..
Eshat balik kerja lambat jumaat tu..
Kena lah tempuh jem ni nak masuk..
Dalam tv dah bagitau, dari petang orang dah ramai datang..

Last2 dapat parking jauh sikit..
Mengah turun naik bukit.. 
Sekurang-kurang nye dapat lah jugak amek angin putrajaya malam-malam.. :p






Masuk je kawasan dataran tu, ramai sangat orang..
Kitaorang dapat masuk sini dalam pukul 10malam..
Tahun lepas ada jugak program macam ni..
Time tu kat depan dataran maybank..
Orang tak ramai sangat macam kali ni..
Kali ni ramai sangat orang..

Bagus lah buat program macam ni..
Tarik perhatian anak-anak muda macam kitaorang ni..
Berhimpun sama sama menyambut malam cinta Allah & Rasul..
Seronok je tengok ramai-ramai bawak family, bawak anak-anak kecik dalam majlis-majlis ilmu macam ni..

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Wah, rugi hana tak pergi ary tu.. Rina, nak buat product review tak ? bayaran rm80 plus dapat produk . Kalau nak msg hana kat sini tau . 010 5015141.. nanti hana wassap rina balik.. kalau nak la.. :) . hana nak carik 50 org .. :)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya. Kita nak join juga tapi Wan tu boleh tak perasan dia kene kerja haritu. Tsssk. Nak je lempang dia tu. Y__Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. layke.. haha.. takpe makcik.. nanti ada lagi kita boleh pegi sama-sama kan.. :)

      Delete