Followers

Monday, 17 March 2014

Wedding Faiz & Husna.

Hi & Assalammualaikum..

15 March 2014 (Sat), Presint 9 Putrajaya

Lepas wedding abang eshat Dec aritu, next wedding cousin dia pulak..
Bila sorang dah bukak langkah, yang lain-lain akan mengikut kawen..
Wuhuuuu~


Simple pelamin.. 




Family members datang awal, tolong set up pape yang patut..


Goodies bag..
Tema Faiz colour purple..


Baru ada lampu kat pelamin..
Pukul 12lebih orang dah mula ramai datang..


Kitaorang kena bagi goodies bag..


Sy dan biras..
Mommy to be dah Faten..
Coming August ni dapat anak buah lagi..
Yeyyyyy!!~ =D


Nampak dah sikit perut dia..


 Bergambar lagi..


Pukul 1 pengantin berarak masuk dewan..


Get ready nak lalu carpet merah naik atas pelamin..


Potong cake..


Kitaorang pon nak jugak amek gambar dengan pengantin..
Amek berkat selagi boleh..
Hihihi~


Candid sikit..


Last gambar dengan family mesti ada..
Lepas ni wedding kitaorang pulak..
Yehuuuuuuuuu!!~ =D



Selfie dengan monopod baby..

Selamat Pengantin Baru Faiz & Pasangan..
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..
Amin..


And last..
Eshat nape gelap sangat niiiiiiiii..
Tak lama je lagi wedding kita ni.. 
Uwaaaaaaaaaaa!!!!
>__<

pssstttt : sibuk training bola je sekarang ni.. macam mana tak gelap.. Y__Y

Love, Rina Ellisa

1 comment: