Followers

Saturday, 29 March 2014

Wedding Preparation : Checklist Guest Kad Jemputan

Hi & Assalammualaikum..

Uwaaa lagi sebulan lebih..
Otak dah tepuuuuuuuu tepuuuuuuuuuuuu.. 
Y___Y

Next preparation, buat checklist guest..
Untuk edarkan kad kahwin nanti..
Kena prepare dulu senarai nama guest..
Nanti senang..
Dapat je kad kawen, terus tulis nama & edarkan!

Ni pon pening-pening gak nak buat checklist..
Eh sekarang buat semua benda pon pening la..
Hahahaha!!~

Sebab takot kalau ada yang tertinggal jemput..
Mohon ampun siap-siap kalau sy ada tertinggal nama nanti..
InsyaAllah cuba sedaya boleh ingat balik nama kawan-kawan lama..
Kat bawah ni shortlisted guest yg sy dah bahagi kan siap-siap..
Ni anggaran checklist je..
Total list bila nak pos kad kawen nanti..



Officemates (Planning & Development)
1..
2..
3..
..
..
50..

Officemates (MAHB)
1..
2..
3..
..
..
30..

Ex Officemates (Syarikat Pembinaan Anggerik Sdn Bhd)
1..
2..
3..
..
..
20..

Classmates (UUM)
1..
2..
3..
..
..
20..

Classmates, Cikgu (YPJ Muar)
1.
2.
3.
..
..
30..

Classmates  (SMT Ert Setapak KL)
1..
2..
3..
..
..
40..

Schoolmates, Cikgu (SMT Ert Setapak KL)
1..
2..
3..
..
..
40..

Schoolmates, Cikgu (SMK Seri Sepang)
1..
2..
3..
..
..
30..

Schoolmates (SK Salak)
1.
2.
3.
..
..
20..

BFF
1..
2..
3..
..
..
10..

Blogger
1..
2..
3..
..
..
20..

Vendor
1. MUA
2. OP
3. OUTFIT
4. DJ
5. KHEMAH
6. 

Family
1..
2..
3..
..
..
100..
*Yang family mak uruskan semua nya*

Rasa nye ni je la list buat sekarang ni..
Kemudian nanti kalau ingat, note lagi..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Goodluck..tak sabar nak tgk kad :) hehe

    ReplyDelete
  2. Arghh ! Kita yang stress tengok listing awak. Kita satu apa tak start lagi. Y____Y

    ReplyDelete