Followers

Thursday, 6 March 2014

Wedding Preparation : Colour Chiffon Tak Sama!

Hi & Assalammualaikum..

1 March 2014 (Sat), Kamdar KL

Lepas tempah cake kahwin, terus pergi Kamdar Jalan TAR nak beli chiffon untuk baju bertandang..
Prada lace dah ada..
Cuma chiffon & lining je tak beli lagi..
Dengan badan penat berjalan dari pagi, kitaorang gagahkan jugak diri mencarik kain..
Sebab dah takde masa lagi nak keluar mencarik kain..

Yang tak best kalau beli kat kamdar ni, colour bawah lampu jadi lain.. 
Dekat luar jadi colour lain..
SobssSobsss Y__Y


Tailor suruh beli chiffon bidang 60' 6 meter..
1 meter RM8.90..
Macam2 jenis colour purple..
Pening! @.@
Last2 ambik colour ni..


Sekali dah tengok kat rumah, colour tak sama..
Jadi 3 colour baju tandang kitaorang.. Y___Y
Memang kena marah lah dengan eshat..
Wuuuuu!!~


Kalau di match kan dengan prada lace sy ni nampak ok je..
Tapi bila dah letak sekali baju eshat kat sebelah, jadi tak matching dah..

Lepas tu jumpa tailor tanya pendapat dia, sah2 dia cakap memang lari tone..
Kena beli kain lain.. 
Y___Y
Kena beli kain chiffon colour ikot sampin & tanjak eshat..
Kalau ikut sy, guna je chiffon tu..
Sebab rasa nya nanti atas pelamin bawah lampu tak nampak sangat dah..
Tapi eshat nak tukar chiffon lain jugak, sy ikut je..
Takpe, duit dia bagi..
Yeyyyyy!!! :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment