Followers

Thursday, 13 March 2014

Wedding Preparation : Fitting Baju Nikah.

Hi & Assalammualaikum..

 3 March 2014 (Mon), Butik Kak Zura BBST

Petang lepas kerja terus pergi butik Kak Zura fitting baju nikah..
Eshat MC sebab tak larat nak bangun pagi tu pi kerja..
Jadi nya, sy suruh dia setel kan borang-borang nikah belah dia..
Lepas tu petang datang butik fitting baju nikah dia jugak..

Alhamdullilah baju nikah sy dah siap..
Cuma baju eshat je tak siap sepenunya nya lagi..


Taraaaaa my attire solemnization.. :)
Ni bahagian depan..
Kain sy request yang flowy..
Kan teringin nak pakai flowy time tunang dulu..
InsyaAllah nikah nanti dapat pon pakai.. :p
   

Ni bahagian belakang..
Pon suka jugak sebab ada butang bungkus kat bahagian belakang & lengan..
Ada reben kuning jugak.. :p
Cuma lengan je sy mintak kak Zura bukak lipatan, biar labuh sikit..
Nampak macam senteng pulak..

Masa eshat fitting baju nikah dia, tak snap pon gamba..
Sebab kalut pinggang seluar dia takleh cangkuk..
WAHAHAHAH!!~
Kak zura cakap masa amek ukur pinggang dia 30 inci..
Sekarang jadik 33 inci..
Haiyooooooooo makin gemuk ke u ni B????
Seluar pon kecik sangat, Kak Zura orter besarkan sikit..

 Tak sabar nak tunggu baju sanding & baju bertandang siap pulak.. :p

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. salam,saya maryam,, boleh x bagikan saya contact number butik ni x ,, saya plan nk cari tailor untuk jahit baju kahwin kami

    ReplyDelete