Followers

Saturday, 1 March 2014

Wedding Preparation : Henna By Wannoorinai.

Hi & Assalammualaikum..

Inai sekarang ni cantik-cantik..
Suka tengok..
Kat IG sy selalu stalk Wannoorinai..
Hasil kerja dia memang tiptop..

Kat bawah ni design dia yang sy suka..


Paling suka design ni..
Credit to Blogger Syazwani Hamid..


Suka corak tepi tangan & kat tapak tangan..


Yang ni sy suka corak yang dekat jari kaki tu..


Pilihan corak kat tapak tangan..
Suka semua corak2 ni..


Yang ni suka corak lelaki tu..
Simple je..


Suka corak ni..
Macam ala ala lace sikit.. 


Yang ni pon suka..


Yang ni pon suka..
Semua sy suka la hasil Wannoorinai ni..

Tapi, henna sy dah termasuk sekali dalam pakej MUA..
Tak dapat lah nak hire wannoorinai ni.. Huuuu~
Takpe, nanti tunjuk kat MUA nak design macam ala ala wannoorinai la..
HIHIHI!!~

Picture credit to : Instagram Wannoorinai
Contact No : 016 - 6027 253

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Kita pun sekodeng Wannoorinai ni. Tapi kita book dengan Faizahalim. Hahahaha. Faiza tu buat inai tuk wedding Sepet. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyke makcik..
      Takde rezeki kita nak hire wannoorinai ni..huhuhu..

      Delete
  2. Gud luck Rina.
    Semoga dipermudahkan segala urusan hari bahagia ye =)

    ReplyDelete
  3. Cantek laaaaa..xpnah tgk plak wannoorinai ni..bley wat ilham nnt..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan..
      Rina suka design2 dia..
      Cantik :)

      Delete