Followers

Tuesday, 25 March 2014

Wedding Preparation : Idea Dress Bridesmaid

Hi & Assalammualaikum..

Rasa tak seronok kalau nanti wedding takde bridesmaid..
Takde kawan-kawan yg sedondon menceriakan majlis..
Jadi, sy pon teringin nak ada bridesmaid nanti..
2 3 bulan sebelum ni dah roger kawan2 rapat untuk jadi bridesmaid sy, dan diaorang pon ok je..
Yeyyyyyyyy!!!~ 

Ok kat bawah ni contoh-contoh dress bridesmaid yg di google..
Lets cikidaut design dan colour-colour yang da bommmmm..

  























  

Ha cantik-cantik semua nya..
Gerammm je tengok sebab lawa sangat.. =D
Kalau di google lagi, macam-macam design dan colour ada..

Design macam mana nanti nak bagi kat bridesmaid ni?
Blurrrrrrrrr.. T____T

Love, Rina Ellisa

8 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaa..cantek2!! suke3!! hehe..nk jgkk..but yg rpt2 sume da jdi bini2 org n mak2 budak..waaaaa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. layke Ayue..
      Kalau macam tu, bagi family la pakai sedondon..
      Mesti cantik jugak :)

      Delete
  2. hana bg family je kot sedondon. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyke.. hehe.. rina pon family sedondon nanti.. ;)

      Delete
  3. cantekkkk.. tringat zaman nak kawen dlu. heheheh. akk plg suka color block pengapit tuh. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terus terimbau zaman2 buat preparation eh.. hehehe.. aah kak colour block tu wowwwww!! :p

      Delete