Followers

Sunday, 30 March 2014

Wedding Preparation : Idea Guestbook

Hi & Assalammualaikum..

Semua gambar2 kat bawah ni, hasil google..
Mintah halal ye tuan punya gambar..
Sy lupe copy dari mana semua..
Sebab mula2 dulu jumpa terus save..
Kalau ingat, boleh credit link sekali..

Kalau tengok, macam-macam jenis guestbook ada..
Kalau jenis yang mewah tu, beratus ratus pon ada harga nye..
Kalau nak jimat, DIY je..
















Untuk guestbook nanti, sy mintak tolong akak angkat time sekolah teknik dulu buat kan..
Kak sue tersangat lah kreatif..
Dulu time-time sekolah kalau dia bagi note-note, tak pernah nye tak lawa..
Note simple je pon dah lawa..
Memang tangan berseni dia tu..

Jadi, untuk wedding nanti, sy hire dia untuk buat guestbook..
Awal-awal dah inform kak sue nak guestbook dia buat kan..
Nasib baik dia layan je adik angkat dia ni..
Hihihihi!!~

Eh lepas sekolah memang takde jumpa kak sue dah..
Selalu contact kat FB, fon je..
Kira nanti wedding sy jejak kasih lepas 8tahun tak jumpa..

Sy request buat tebal..
Sebab nak guna belah laki dan pompuan sekali..
Tak sabar nak tunggu siap ni.. =D

Haritu dah beli border lace, pos siap2 kat kak sue..
Dia nak guna DIY guestbook tu..
Tak sabar nak tengok guestbok tu, tak sabar nak jumpa kak sue..

Kawan2 yang datang wedding sy nanti, jangan lupe tulis wish tau kat guestbook nanti.. 
:)

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. comelnye guestbook ...hukhuk dulu time kawen xde nk pikir pun pasal guestbook ni...rasa rugi pulak x buat

    ReplyDelete