Followers

Monday, 17 March 2014

Wedding Preparation : Tampal Sticker Thank You.

Hi & Assalammualaikum..

Dah setel celup doily paper, kena buat next step pulak untuk doorgift..
Kena tampal sticker TQ atas doily paper tu..


Doily paper yang dah bertukar colour kuning..
Get ready untuk di tampal sticker TQ..
Banyak jugak kena tampal ni..
Nasib baik kakcik tolong lekatkan, nenek tolong sikit-sikit..
Kalau sorang2, nangis.. Y__Y



Amek masa 2 minggu jugak nak tampal sticker TQ ni..
Malam sambil tengok tv tu, sambil-sambil la lekat kan..
Lama-lama siap pon..



Nenek ku sayang :)
Nenek tolong kira je berapa doily yang dah di lekatkan sticker..
Nak tolong lekat, mata nenek tak nampak sangat dah..



Lepas ni, kena tampal kan doily yang dah siap ni atas kotak doorgift pulak..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment