Followers

Wednesday, 12 March 2014

Wedding Preparation : Tempah Kad Kahwin.

Hi & Assalammualaikum..

2 March 2014 (Sun), My One Card Marketing Sdn Bhd Jalan Pudu KL

Memula sy plan nak DIY je kad kahwin..
Eshat cakap leceh semua..
Plus dia taknak tambah kerja-kerja DIY sy..
Wuuuu!!~

Lagipon ada kawan dia recommend satu tempat untuk tempah kad kahwin..
Pakej pon murah..
Tu pon amek masa jugak kitaorang nak pergi tempah..
Kadang2 kita dah plan baik punya..
Tapi ada je halangan..


Kitaorang ambik pakej RM300 :-
Kad Kahwin 1000pcs
Sesuai untuk 1 atau 2 pihak
Free envelope bercetak (ada colour black, gold, silver)
Free bunting 1pc
Free guestbook
Free petunjuk arah 1pcs

Kitaorang taknak guestbook..
Jadi tukar amek bunting jadi 2pcs, petunjuk arah 2pcs..

Lama jugak kitaorang duduk dalam kedai tu..
Dari nak pilih design, text & colour semua lah..
Nak pilih design yg mana pon bergaduh gaduh.. --'
Sorang nak design lain, sorang nak design lain..
Tapi last2 eshat ikut taste sy jugak..
HEHEHE!!~


Diaorang design first draf 15hari bekerja dari tarikh kitaorang booking..
Kalau nak urusan dengan diaorang, just bagi no invoice je..
Kalau bagi nama kita, diaorang akan lambat check la..
Maknanya, 18hb diaorang akan hantar draft untuk confirm kan design & all text dalam kad kahwin nanti..
Kitaorang tak sabar nak dapat first draft ni..
Macam mana la rupa kad kawen kitaorang nanti..
Wuuhuuu~

Dah confirm design semua, baru bayar balance untuk proceed print..
Pon siap 15hari bekerja jugak..
Kalau takde ubah apa2, insyAllah awal april dapat lah..
Tu pon rasa macam dah lambat sangat..
Memang kena push la nanti dengan family masing-masing.. Y___Y

psst : member eshat yang recommed kan kitaorang tempat ni, ayah dia baru je meninggal dunia semalam.. Lagi seminggu je dia nak nikah.. Berat dugaan dia.. Alfatihah~

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment