Followers

Wednesday, 12 March 2014

Wedding Sarah & Aizat.

Hi & Assalammualaikum..

8 Mar 2014 (Sat), Dewan Bunga Kertas TTDI Shah Alam

Macam2 hal sebelum nak attend wedding sarah ni..
Memula plan sy & eshat tak dapat attend wedding SarahIjat..
Sebab ada sepupu eshat kawen kat Perak pada hari yang sama..
Last minit plan, kitaorang dapat pon pergi wedding SarahIjat..
Eshat ada game bola hari ahad, sabtu pagi ada training bola..
Sy pulak andung tak berapa sihat..
Jadik, tak pergi lah perak..

Pagi eshat ada training bola..
Kitaorang sampai dewan pengantin ngam ngam nak berarak..
Nasib baik nad share location..
Guna waze nasib tak sesat barat..
Kadang2 waze bengong! 
Salah bagi jalaannnnnn.. --'


Shake hand dengan perantin dulu sebelum berarak..


Tengah panas, dengan lapar lagi sempat je ajak bergambar..
Time ni muncung dah sedepa sebab lapo+panas...
Wuhuuuuuu~


Wedding cake sarah cantik & simple..


Masuk dewan pengantin terus makan beradap, lepas tu potong cake..
Sarah ni memang sempoi habis..
Dia suap laki dia, ganas betol..
HAHAHA!!~


Lepas tu turn pengantin suap cake kat parent Ijat..


Lepas tu turn ayah Ijat suap cake kat mak Ijat..
Satu dewan tepuk tangan..
Sweet sangat.. Heeee~
Masa sarah bagi wish, sy ada record video..
Hoiiiiii.. Bergenang-genang airmata..
Nasib tak meleleh je.. Wuuuhuuuu~~
Akhirnya kawen pon sarah..
Selesai dah preparation wedding dia..


Makcik duaorang dah jumpa, kalau tak bergosip tak sah..
HAHAHA!!~


Dengan Cik Nad..
Makcik ni dari pagi ada..
Sempat tengok sarah nikah pagi tu..

Gambar Tab Sy



Gambar Tab Eshat

 Berlumba lumba tunggu turn nak amek gambar sama-sama..
Congrats sarah..
Baju sarah cantik sangat.. 
Sukaaaaaaaaaaaaa! :) 


Family In Law Sarah..


Selamat pengantin baru Sarah & Ijat..
Selamat menempuh alam rumah tangga lepas ni..
Cepat-cepat bagi kitaorang semua ni jadik makcik pakcik..
HIHIHIH!!~


Telur pindang doorgift dari sarah..
Tapi saya tak reti makan telur ni.. --'



The cute newly wedd.. :)
Sy frust tak dapat amek gambar kat photobooth ni.. 
Wuhuhu!!~



Last sekali gambar eshat & the geng..
Ni pon gambar ehsan dari FB yang diaorang tag tag..
Happy je semua.. :)
Lepas ni turn sapa pulak?
Kita tunggguuuuuuuuuuuuuuuu..
Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment