Followers

Monday, 21 April 2014

10 Days To Gooooooooooooo!

Hi & Assalammualaikum..


Tarikh hari ini, masa ini, saat ini tinggal 10 hari je lagi nak wedding..
Preparation?
Alhamdullilah setakat ni ok boleh handle lagi..
Cuma dah ada plan larik sikit..
But its ok..
Ada back up plan..

10 hari yang terakhir ni memang dah rasa penat..
Malam tadi pukul 12malam baru stop cat umah nenek, cat bilik bawah semua..
Turun naik tangga, mak jerit2 tengok sy naik tangga tinggi-tinggi..
Huhuhu..

Bangun pagi nak pergi kerja, badan rasa nak demam, kepala berat..
Tapi ada kerja kena setel kan, gagah jugak datang opis..
Rasa macam nak MC je tadi.. 
Mak bagi semangat pagi tadi, suruh pergi kerja jugak..
Makan pon takde selera dah.. T___T

Mengadu kat eshat, dia pon bagi semangat jugak..
Tinggal lebih kurang seminggu je lagi..
Kena all out abis..

Please jangan demam.. Y___Y
Nak demam, nak sakit biar lah tunggu selesai kedua dua belah majlis..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Go go chaiyok Makcik ! Sikit jeeee lagi. Lepas tu dah boleh pening kepala bagi pihak kita pula. Kekekeke. Boleh eh main passing passing. :P

    ReplyDelete
  2. wahhh end of this week laa kan. xsbrnye. insyaAllah akk g ok :)

    ReplyDelete