Followers

Sunday, 6 April 2014

Airport Cities World Conference & Exhibition.

Hi & Assalammualaikum..

1 Apr 2014 (Tues), KLCC

Sekali sekala kerja kat luar seronok..
Lagi-lagi kalau dengan Kak Faezah..
Kitaorang jadi volunteer untuk airport cities..

Layan jela gambar2 kat bawah ni..
Macam-macam pose ade.. :p


Kitaorang kena jaga registeration untuk MAHB..


Tersergam indah KLCC..






Makanan pon ok ok je lah..
Janji dapat makan dan perut kenyang..
Hihihi.. :p


Pose lagi..




Abes duty kat kaunter, jalan-jalan masuk kat booth..
Kitaorang suka pusing2 booth sebab nanti dapat macam-macam gift..
HIHIHIHI.. :p



Amek gula-gula selagi muat poket baju..
Hhahahaha :p


MAHB pon ada bukak booth jugak..


Kak Faezah pinjam sat handbag coach kak aida..
Kitaorang nak beli tak mampu.. 
Weeee :p


Kak Faezah & Kak Aida..
Akak-akak kawasan ni..
Hahahhaha :p






Pantang nampak camera, ade je nak pose.. =D


Dalam pukul 5 hujan lebat sangat..
KLCC pon tak nampak sangat dah..


Haaa ni lah hasil kutipan kat booth..


Goodies bag dapat powerbank..
Dapat lah jugak merasa pakai..
Kalau nak beli takde keperluan pon..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. hahahaha..tu la nurul..mampu posing je kan...mampu tgk jela nga coach..hahahaha...

    ReplyDelete