Followers

Thursday, 24 April 2014

Free Trial KLIA Ekspress KLIA2

Hi & Assalammualaikum..

24 April 2014 (Thurs), KLIA2

Semua opismate busy dengan preparation utk opening KLIA2..
Sempat pergi trial run semua..
Sy terkulat kulat sorang buat wedding preparation..
Kebetulan sangat wedding sy date dekat dekat dengan opening KLIA2..

Hari hari last keje sebelum cuti kahwin, dapat lah jugak merasa naik erl direct ke KLIA2..
Lepas ni bila nak naik tak tau..


Untuk staff dapat tiket free..
Kalau harga biasa RM2 dari KLIA ke KLIA2..
Ala dekat je pon..
Dalam 7minit macam tu..

We olls yang exicted..
Amek gambar sendiri sendiri je..
Hahaha..


Dah sampai KLIA2, tak turun pon dari ERL..
Duduk je dalam tu, lepas tu patah balik ke KLIA..
Kitaorang pergi time lunch hour..
Nak jalan2 kat KLIA2 pon takda apa lagi..
Kedai pon tak bukak lagi..
Selfie dulu..
Hihihi..


Platform A KLIA Ekpres..
Platform B KLIA Transit..
Semua nampak baru..
Orang ramai tu naik ERL ke KL la kot..
KLIA2 tak bukak lagi, buat apa bawak beg banyak-banyak camtu..
Sempat je bergambar kat mana-mana..
Time ni badan sy pon rasa seram sejuk nak demam..
Tapi gagahkan jugak diri pergi..
Esok nye MC..
Hahaha..

Lunch makan KFC kat MTB KLIA..
Dah la takde set lunch, lepas tu mahal pulak tu..
Grrrrrr..
Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Hahahaha kita bosan dah naik ERL ni , pasni Wan taknak amek kat KL kita nak mogok. Taknak dah naik ERL. :P

    ReplyDelete