Followers

Monday, 14 April 2014

I Start First - Day 1

Hi & Assalammualaikum..

4 - 6 April 2014, Empress Hotel BBST

Sepatutnya sebelum ni, scheduled training kitaorang kat Sama-Sama Hotel KLIA..
Tapi time tu tengah sibuk-sibuk dengan PC MH370, kena lah tukar tempat..
Lepas tu dapat kat melaka..
Tapi ramai yang tak dapat nak pergi sebab jauh sangat..
Kena arrange kan anak-anak semua, macam last minute je semua..
Last sekali, tak de lah pergi date tu..

Dapat date baru, venue kat Empress Hotel je..
Memang sejengkal sangat dengan rumah sy..
Macam kalau larik balik malam pon boleh.. 
Hahahaha..

Kebetulan date kena pi training 3day 2night ni, ika bersalin..
Memang sedih sedih sendiri je tak dapat tengok anak buah semua..
Kerja-kerja kawen minggu tu semua nya tergendala sekejap..
Tapi lepas habis training ahad tu, kelam kelibut mencarik barang semua..
Huhuhu..


Sy dapat satu bilik dengan Kak Faezah..
No bilik 728..


Katil single sorang satu..


Almari..


TV besar gedabak.. :p


Toilet..


Tempat mandi..


TV dalam bilik ni banyak semut.. Y_____Y
Malam boleh pulak tetiba tv tak boleh hidup langsung..
Kena lah tukar tv..
Lepas tu terang dah.. Takde semut-semut..

Mintak selipar pon takde hotel ni.. -.-'
Nasib baik lah sejadah ada..


View dari tingkat 7..
Seumur hidup tak penah pon check in sini..
Ni dapat tido sebab ada training je..
Motif nak check in kat Empress hotel ni??
Rumah dekat jela..


Lepas check in, mandi solat semua, turun makan kat cafe..
Lauk dia pon ok la..
So so je..


Malam dah start program..
Mula la training 3 hari 2 malam..


Nama saya Rina :)


Pukul 11 lebih habis program ingat boleh tido terus..
Sekali ada homework daaaaaaa..
Y____Y
Pukul 1 pagi jugak baru dapat tido..
Zzzzzzzzzzzzzzz..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment