Followers

Tuesday, 15 April 2014

I Start First - Day 2

Hi & Assalammualaikum..

Pukul 830pagi dah kena ada dalam bilik seminar..
Siapa lambat, nanti tak dapat collect duit berjuta-juta..
Hahaha..
Training ni di selitkan dengan game jugak..

Kalau group sapa datang awal, dapat lah collect duit banyak sikit..
Duit tu bukan lah duit betul2 pon..
Duit tipu-tipu aje..
Maca seronok-seronok je nak main game..


Breakfast pagi..


Lunch..


Dinner..
Makanan kat empress ni ok la..
Tapi kalau lapor, bedal je..
Ekekekeke.. :p




Sempat wish note untuk MH370 kat board lobby hotel..




Masing-masing selfie dengan monopod..
Hahaha..

Gorup sy, Team Shaker..

Sebelum balik bilik, semua group kena amek gambar kat poster-poster yang ada..
Ingat program abes pukul 9lebih boleh terus tido..
Sekali ada homework lagi..
Y_____Y

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment