Followers

Thursday, 24 April 2014

Open Day KLIA2.

Hi & Assalammualaikum..


Sesiapa free ahad ni, boleh pergi KLIA2..
Ada open day KLIA2 dari pagi sampai petang..
Macam-macam aktiviti ada..
Jangan lepas kan peluang korang jadi yang paling awal sampai KLIA2 nanti..

HR dah keluarkan email mintak sape nak bertugas hari ahad ni..
Tapi apa kan daya, sy tengah bersilat agaknya kat umah weekend ni..
Y____Y

Banyak kerja-kerja kawen tak siap lagi..
Kalau free, pergi dah..
Dapat cuti ganti 1 hari, boleh claim milage, dapat makan free lagi..
Besttttt ooooOOOOooo..
Kalau dapat jadi part of committee open day KLIA2 nanti..
Tapi takde rezeki nak join...
SobsssSobssss..

Happy enjoy sape yang pergi open day KLIA2 nanti..
Amek gambar banyak-banyak tau!

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. eh, dh open blog? ritu mcm privatekan sekejap eh?

    ReplyDelete
  2. macam ne nak keje kat KLIA ni. haha... *tetibe nak tanye ade kerje kosong tak. haha

    ReplyDelete