Followers

Sunday, 20 April 2014

Shooting Jelly Shoes - Diana Lovey Dovey

Hi & Assalammualaikum..

28 March 2014 (Fri), Setia City Mall Shah Alam

Sy ada tengok satu IG ni mencari model kasut..
Nak shooting untuk safiya..
Sy sesaja lah whatsapp owner dia, tanyaada kosong lagi ke..
Diaorang nak yang pakai kasut saiz 35/36..
Sekali ada lagi kosong..
Sy pon on jela pergi.. =D


Pukul 7pagi dah gerak pergi Setia City Mall..
Awal gila keluar umah..
Sy tak pernah pergi situ..
Takot sesat ke apa, so keluar awal..


730pagi camtu dah sampai..
Tengok sunyi je takde apa kat situ..
Yang lain-lain pon tak sampai lagi..


Kakcik teman aritu..
Eshat kerja pagi, tak dapat teman..
Tq kakcik on kan waze, suap kan along roti..
Seronok gila rasa dah macam ada PA..
Wahahahahah..


Sy make up dulu..
Sementara tunggu yang lain-lain sampai..
Berapa minit nak pukul 9 diaorang sampai..
Memang on time..
Kitaorang tak siap-siap lagi.. :p


Next make up model lagi duaorang..


And last make up mekna, owner Diana Lovey Dovey..







Sy siap first, kena start dulu..
Fuh time ni tak tau nak cakap camne..
Nevessss gilerrrrrrrrrrrrrrrr..
Hahahahha.. :p

Dah la skirt sy pakai tu bukaan kain nye sempit..
Terkepit-kepit lah jalan..
Dengan wedges yang tinggi gilerrrr.. =D




Ni outfit & kasut first..


Suka dengan cardigan, skirt, tudung and wedges ni..
Semua nya di sponsor..


 Next outfit & kasut..


Akak crew safiya yang tolong bagi kasut semua..



Panas gilerrrrrrrrrrrr dah time ni..
Y____Y
Macam mana lah diaorang yang shooting berlakon semua tengah2 panas camni..
Patut lah diaorang di bayar mahal..
Berbaloi lah dengan peluh-peluh yang menitik mencurah ke ladang gandum.. :p
  



Dah selesai, legaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ^____^



Bergambar dengan model lain, mekna & crew safiya..


First time jumpa diaorang semua..
Sebelah sy mira student uitm, dan sebelah mira ekin..


Sy dengan Aa, MUA haritu..
Pon dah banyak pengalaman dalam bidang2 MUA ni..
First time jugak jumpa AA ni..


Turn mekna siap2 untuk di interview..


Mekna nak start rekod video dah..


Tudung sponsor oleh bypuji..
Boleh search kat IG #bypuji..


Otw balik dah, nak pergi submit borang nikah..
Keja keja jugak, submit borang nikah jangan lupeeeeeeeeeee.. :p


Goodies bag daripada Diana Lovey Dovey..
Thanks meknaaaaaaaa! :)


Macam tahu2 je sy nak carik wedges pakai time sanding nanti..
Dapat pulak kasut dari Diana Dovey Lovey ni, memang rezeki lah..

Satu pengalaman baru bagi sy..
Walaupon shooting kasut je pon, happy excited macam di panggil berlakon..
Hahahaha..
Ni la first & last sy buat kerja camni..
Lepas ni tak buat dah..
Bakal husband tak bagi dah.. :p

Oh yea!
Kalau nak beli kasut wedges, flat yang cantik-cantik & cute, boleh klik
INSTAGRAM - DIANALOVEYDOVEY
Owner dia friendly, dont worry.. 

Shooting ni pon dah keluar safiya 13 April haritu..
Kalau nak tengok ulangan, boleh bukak tonton je..
Sy pon tak sempat nak tengok haritu..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Wahhh ! Kurlasss. Kita pun da retire dah bende bende ni. Hahaha. Bila usulkan kat Wan , dia marah. Tobat , taknak dah. :P

    ReplyDelete