Followers

Thursday, 3 April 2014

Wedding Arif & Asrina.

Hi & Assalammualaikum..

29 March 2014 (Sat), Putrajaya

Minggu last bulan 3 ni, banyak sangat benda cerita dan macam-macam lagi..
Mana yang tak sempat memenuhi undangan tu, mintak maaf sangat-sangat..

Ni dapat pergi wedding kawan eshat pon dah petang..
Datang je tengok geng-geng dia dah takde..
Makan lah kitaorang berdua je..
Nad pon tak sempat nak jumpa..
SobssSobsss..

Diaorang buat kat dewan abang eshat kawen dulu tu..


Gambar dengan perantin mesti ada..
Sy jumpa Asrina berapa kali je..
Tu pon jumpa time diaorang2 ni ada futsal..


Dapat grab bride je..
Groom tak mana-mana pergi jawab telefon..



Last-last dapat pon tangkap si arif ni..
Arwah ayah arif meninggal seminggu sebelum dia nikah..
Sedih sangat.. Y__Y 





Paksa eshat suh tulis guestbook..
Payah sangat nak tulis..
Grrrrrrrr..


Ada pon wish kat situ..

Selamat pengantin baru Arif & Asrina..
Semoga berbahagia ke anak cucu cicit dan hinggan akhir hayat..
Jumpa awak lagi asrina kat tepi court futsal..
Hehehehe :p

Plan petang lepas pergi kenduri arif, terus nak gerak muar pergi wedding sarah sebelah ijat..
Tapi pergi hospital dulu tengok andung..
Lepas magrib baru gerak nak pergi mua..

Kitaorang ikut la jalan nak keluar highway lekas..
Sekali jemmmmmm Y____Y
Pukul 8 baru masuk lekas..
Eshat cakap kita takyah pergi la..
Sebab plus pon jem jugak..
Nanti pukul berapa nak sampai, nak balik semua..
Hari ahad eshat ada game semua..


Sorry sarah tak sempat nak datang kenduri awak kat muar.. Y___Y
Nasib baik kenduri yang kat shah alam dapat pergi..
Takde lah ralat sangat..
Apa pon, selamat pengantin baru sarah..
Cepat-cepat bagi kitaorang jadik makcik pakcik..
Hihihi :p

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Kesudahannya awak patah balik eh makcik ? Kita pergi bercinta dekat Melaka. Wan da tersengguk sengguk dah. Hahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah makcik.. tak sanggup nak redah jem lagi.. Y___Y
      huhuhuhu..

      Delete